Inge Dierickx
Kinesitherapeut & Manueel therapeut


Het menselijk lichaam is zo fascinerend! En mensen helpen, dat is mijn missie. Deze combinatie leidde ertoe dat ik mijn droomjob zou vinden. 

In 1995 behaalde ik mijn diploma kinesitherapie en revalidatiewetenschappen te Hasselt en zette ik mijn eerste stapjes in de kinesitherapie (in een  groepspraktijk te Herk-de-Stad). Hier deed ik ook de eerste ervaringen op met manuele therapie, waarin ik me later specialiseerde. In 2007 behaalde ik mijn postgraduaat manuele therapie. 

Jaarlijks volg ik bijscholingen en cursussen om up-to-date te blijven en jullie de beste zorgen toe te dienen. Jullie zijn in goede handen.  Mijn focus ligt dus voornamelijk op manuele therapie, aangevuld met dry needling, kinesiotaping en oefentherapie. 

In 2003 startte ik mijn eigen praktijk in Molenstede en combineerde ik dat nog een aantal jaren met de praktijk in Herk-de-Stad. Sinds 2012 werk ik enkel nog in Molenstede.

Jullie zullen me ongetwijfeld al wel eens tegengekomen zijn op mijn sportieve toer: wandelen, lopen, MTB, padel of een balletje trappen bij FCAO. 
"Mens sana in corpore sano"

RIZIV-nummer 5/25733/07/521

KBO 0890.478.014

gedeconventioneerd